söndag 19 december 2010

14-19 december












På tisdagsmorgonen ringde det från firman som skulle måla och tapetsera om i min lägenhet att de ville börja redan på onsdagsmorgonen. Tisdagen gick därför åt till att först, som det var planerat, städa i gamla lägenheten och sedan röja upp i den nya lägenheten och flytta möbler så att målarna kunde börja sitt arbete morgonen därpå. Så nu bor jag hos föräldrarna, då det är omöjligt att vistas i lägenheten. Efter att ha haft visning tre gånger av den gamla lägenheten lämnade jag in nycklarna till den på fredagseftermiddagen. Betongghettot är inget jag kommer att sakna.







Den här helgen har som vanligt varit lugn. På lördagen var jag med och bakade pepparkakor hos föräldrarna, på kvällen var det tänkt att jag skulle gå ut och ta en öl eller dylikt, men stället jag skulle gå till öppnar tydligen inte förrän i januari, så det blev inte mycket mer av det än en sen kvällspromenad.

Några fler aktiviteter har jag inte orkat med, då min tillvaro vräkts omkull på grund av ommålningen av lägenheten, det faktum att jag under veckan blivit tvungen springa upp och ned för trapporna i betongghettot för att hämta återstående ägodelar, städa och ha visning. Sedan har jag haft mycket svårt att somna på nätterna hos föräldrarna, då bäddsoffan i villan är hård att ligga på och jag har därmed förlorat mycket nattsömn. Söndagen har till stor del gått åt till att skotta snö hos föräldrarna, tvätta och sedan köra hem tvätten till föräldrarna, då den inte går att hänga i lägenheten på grund av ommålningen.

Inga kommentarer: